2010-09-29 | 20:57:50

(:

Idag har jag gått i skolan som alla andra andra. Så just nu sitter jag här med min lilla mini pc och lyssnar på musik. Ska nog ta och packa väskan och plugga matte.

Jo by the way. Imorgon har jag halvdag, fett skönt! Fast endå inte, för jag måste vänta till Nathlie Ringkvist slutar och hon slutar halv 4. äter kanske lunch i skolan men om det inte är någe gott äter jag på stan :)




En bild på mig, nu ser ni hur mitt skolfoto blev, blev endå ganska nöjd. Haha vad tycker ni?
Ska packa väskan och plugga lite matte nu (:





 

2010-09-28 | 16:10:31

Halvdag

Hej!

Idag har jag haft halvdag i skolan, så jag slutade vid 12, då kom Nathalie och hennes mormor och hämtade mig vid skolan. När vi kom hem till Nathalie så var vi hemma hos hennes. Vi tittade på tv, sen så spelade vi spel på datorn, och mer har jag ingen anong om vad vi gjorde. Haha, jag har jätte bra minne som ni ser :P

Nästa gång jag har halvdag är på torsdag, funderar på om jag hinner hem imellan, men sen har jag träning ockå, så jag får se hur jag gör med det :)

2010-09-27 | 18:44:26

Bowling

Har nyss kommit hem, eller hem och hem, men till farmor. Jag sover här varje måndag för att jag böjar så tidigt imorgon och det är väldigt nära härifrån till skolan.

Iallafall jag har bowlat med tjejorna på unique. Nathalie Ringkvist vann och jag kom 2:a. Jag är ganska stolt faktiskt.

Imorgon har jag halvdag och ska kanske bli hämtad av Nathalie, hon slutar samma tid som jag, alltså 12;00. Sen ska vi kanske vara hos mig eller hos henne nu när vi kan vara en stund. Fast sen måste jag hem och göra läxor...

Nej nu ska jag ta lite godis och kolla lite på tv tror jag =)
2010-09-26 | 20:09:50

Loppis

Hej!

Idag har jag hälpt mamma att kolla på saker som vi ska sälja nästa helg. Vi satte priser och kolade så att allt fungerade som det skulle. Och nu har vi fårr en massor med saker att sälja på loppis. Det blir mest massor med gammla leksaker och kläder jag hade när jag var liten. Jag fattar inte att jag har haft de kläderna på mig...

Men iallafall, imorgon ska jag bowla med Unique. Klockan 5 ska det vara så jag ska snart ringa Natalie och höra hur vi ska göra imorgon.

Puss och kram! ♥
2010-09-25 | 10:29:04

STHLM

Ska snart  dra iväg till STHLM till min moster och kusiner. Ska kanske gå på stan med mamma, moster, syster Moa och sen kanske min 7 åriga kusin göljer med.

Måste gå nu, mamma är galen föratt det ligger kläder på golvet...

2010-09-24 | 21:16:19

FREDAGSMYS

Tjo alla vänner, bloggläsare osv.

Idag är det äntligen fredag och jag har, konstigt nog ölängtat efetr matten idag. Haha jag som hatar matte. Det var riktigt skönt när vi slutade och så, förutom att jag fick gå själv på stan tills min buss kom. Jo men när bussen kom träffade jag min BÄSTA VÄN Nathalie.
Jag klev av hos henne och va där ett tag och spelade spel och var ute och hade springtävling med hennes lillebror och så. Fast sen var jag tvungen att gå hem innan det blev mörkt.

Så nu sitter jag är, ensam i mitt rum, okej ensam och ensam ska jag nog inte säga, jag har faktisk en hund som sover så sött i sängen.

Någon som vet nåågot bra program ikväll eller film eller något liknande?

2010-09-22 | 18:34:20

Saaandraaa

Sitter hemma hos SANDRA AUDO. Har flummat framför webbkameran och måste snart dra hem.

Idag var man i skolan, jag ger betyg: - - - - - - - - och ennu mer minus. Hatar skolan men älskar vännerna.
På No:n håller vi på med ägg och expreminterar med dom. Iallafall förra gången så la vi ner äggen i vinäger och idag skulle vi tvätta dom, dom blev oranga och genomskinliga. Fy F***n vad illa jag mådde.

Skriver mer ikväll ♥




Vi är så vackra tillsammans :)♥



2010-09-21 | 18:37:20

Farmor och farfar

Sitter hemma hos farmor och farfar och ska skicka min deckar historia till min lärare nu vilken minut som helst.


En bild i körsbärsträdet =)
2010-09-21 | 16:26:33

OMG

Har kommit hem från skolan, och när man skulle skicka ett papper som skulle in idag fungerar det inte. FAN vad sur jag blir, får ta med mig datorsladden och skicka från farmor.
Ska dit för att farmor fylller år idag. Fan! jag har inte köpt något till henne.. hmm... mamma har köpt, den är från mig också säger vi ;)

Ha det bra alla glada!
2010-09-19 | 16:05:01

syster yster

Idag har jag varit i skogen med min lilla syster. Vi tog bilder så här har ni några bilder =)
Fölåt för att jag inte har lagt upp så många bilder, men min dator är lite konstig. Jag kan tuvärr bara ladda ner bilder från pappas dator och jag som är så slö orkar inte ladda upp bilder till dadys dator


En bild om saknad...


Fan vad kul man kan ha


Raaaw... Grr..


Syrran ser något sur ut :P

2010-09-18 | 22:41:54

Godnatt från lilla mig

Jag säger godnatt till datan och lyssnar på musik istället. Batteriet tar snart slut på datan så jag måste endå stänga av, och jag orkar inte sätta datan på laddning.

Godnatt från mig eftersom jag inte kommer att skriva något mer ikväll/natt.

ElinAndersson
2010-09-18 | 22:41:53

Godnatt från lilla mig

Jag säger godnatt till datan och lyssnar på musik istället. Batteriet tar snart slut på datan så jag måste endå stänga av, och jag orkar inte sätta datan på laddning.

Godnatt från mig eftersom jag inte kommer att skriva något mer ikväll/natt.

ElinAndersson
2010-09-18 | 22:28:54

Belive

Klockan var efter midnatt, jag klev av bussen i parken och började gå hem. Det var mörkt och stjärnklart. Det tog ungefär 20 minuter att gå hem genom parken så jag tog en genväg genom skogen som jag alltid gjorde när jag var yngre. När jag hade gått ungefär 3 minuter hörde jag steg bakom mig. Det var tunga steg och det lät som om stegen följde efter mig. Jag gick snabbare, stegen bakom mig gick snabbare. De kom närmre och närme. Innan jag hann vända mig om, var det nån som grep tag i mig...

 

Det är en del av min Svenska ''uppsats'' eller min deckar historia. Vad tycker ni om min början?

HOPPAS JAG FÅR MVG! Fast det får jag se sen, om jag inte får vg+ eller högre vet jag inte vad jag kommer göra så hårt som jag jobbat på historian. Håll tummarna för mig!

Men jag tycker inte att jag ska sitta här och skriva om skolan och så, det är inte roligt at höra en lördag kväll.

Vi får se om jag orkar vara vaken länge idag, men nu är jag så törstig att jag måste resa mig från en skön fotölj.

ElinAndersson

2010-09-18 | 21:00:22

Andar, finns dom?

Ska kolla på ANDAR; FINNS DOM? på tv4 fakta.


Nån som tror på ''andar'' ?

TYSTA nu börjar det! :P
2010-09-18 | 18:00:48

Stubben

Hej!

Jag har nyss hjälpt pappa med att göra piråger. Nu ska dom bara stå i ungnen i 10 minuter sen ska vi äta.

Min dag idag:

* Städa huset
* Gå ut på stubben med hunden
* Hjälpa pappa med att göra piråger
* Äta pirågerna
* Göra dipp
* Titta på tv med godis och chips med pappa och Moa

Så har min dag sett ut idag ♥
2010-09-17 | 23:38:05

godnatt

Jag tror att jag ska lägga mig nu, det är som om jag håller på att sommna vilken sekund som helst.

Jaja GODNATT!!
2010-09-17 | 22:56:46

Älskar fredagar

godkväll!

Idag, eller ska man säga ''imorse'' rringde farfar till mig, och som vanligt var han pratglad och ville prata, men iallafall, tydligen hade mamma och farfar pratat om att vi skulle hem till dom efter skolan och ligga kvar där för att mamma skulle på nånting med jobbet, men det blev inte av så vi skulle dit enare och äta TACOS!

Jag tror jag aldrig har haft så här jävla kul på matten som jag hade idag. Jag orkar inte skriva ner det, men ni kanske förstår om jag säger att vi skrattade hela lektionen.

Efter skolan tog vi bussen ner till stan, där gick jag, Julia, Sandra och Ida till optiken för Julia skulle ha någon synkoll nu när hon ska få åka moppe. Hon blev typ klar strax efter 3, så vi gick och köpte min Chai Latte. Sedan var jag tvungen att ta bussen som gick hem.

Jag var med Elin Hernodh idag också, men pappa och mamma hämtade mig sen när vi skulle till farmor och farfar.

Det är nog allt jag har att skriva idag,  lägger antagligen upp Godnatt senare =)

2010-09-15 | 19:55:21

Skoljoggen

Idag hade vi skoljoggen, inte för att jag joggade men jag gick och typ alla andra på skolan. Efter det iallafall så gick jag och Sandra på stan. Sen typ när det var en halvtimme kvar tills bussen skulle gå kom Johanna. Jo jag köpte ett par jätte snygga jeance på JC för 399:- och en mössa på INDISKA för 79:-

Imorgon ska jag träna med sötisen Nathalie. Jag slutar halv 2 och hon halv 4, så jag försöker klura ut vad jag ska göra tills dess. Men vi bestämmde att vi skulle ta en fika innan träningen, fast vart vet vi inte.


2010-09-14 | 19:51:52

Godkväll :)

God kväll!

Sitter och gör svenska läxa, men behövde komma bort lite från plugandet. Imorgon har vi skoljoggen, inte för att jag tänkte jogga/springa runt vilsta spåret så jag tänker gå runt istället.  Jag vet! jag är slö, och jag har dålig kondis. Det roligaste är att vi slutar 5 minuter tidigare så då har jag mer tid att gå på stan med Sandra.

Igår hade vi unique. Vi gjorde jätte söta askar, jag blev nöjd med min, men jag ska ge den i julklapp till min kusin med något litet smycke i tror jag. Sen var jag så klantig att jag ramlade när vi lekte en lek med dom yngre (väggkull). Så mitt knä hade svullnat upp, men nu är den någo lunda normal igen.

2010-09-12 | 17:07:03

=)

Sitter hemma hos farmor och farfar. har skrivit lite på svenska uppsatsen, och för 2 minuter sen fick jag reda på, hehe igen att vi har svenska till imorogn, får göra frågorna innan vi börjar svenska lektionen. 


Får se om jag skriver mer ikväll :)
2010-09-12 | 12:24:54

Söndag

Hej mina vänner!

Igentligen måste jag plugga, men jag hittar en massa andra roliga saker som jag måste göra, t.ex: leta efter någon som kan göra en header åt mig (har försökt att göra själv, men det går inte). Och jag har varit ute och sålt jultidningar.

Igår var jag på stan med Johanna, där köpte jag:

- tröja på JC, 159 kr. (bild senare)

var det bara det jag köpte? Jag som gick så länge på stan, skulle ha köpt en mössa på INDISKA också, men men, får köpa det näsa gång jag är på stan.

Snart ska Moa iväg till träningen, och jag måste följa med, vi ska äta kräftor hos farmor och farfar efter och vi hinner inte åka em imellan, men jag får nog sitta med min svenska uppsats medans Moa tränar.

2010-09-10 | 17:07:50

Farmor och farfar

Sitter hemma hos farmor och farfar. jag skulle kanske igentligen vara på stan ed några vänner, men min syster skulle också till farmoroch farfar och hon har ingen nyckel. Så vi gick istället till coop nära och köpte lite godis till oss, eller jag köpte!

Funderar på vad jag ska göra mer ikväll, får se men nu ska jag kolla lite på tv:e och kolla runt lite på nätet.

Puss och kram!
2010-09-10 | 07:21:49

Fredag

Hej my friends!

Förlåt att jag inte har lagt ut något inlägg på hela veckan, men jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag har haft spanska glosor till i onsdags, och NO läxförhör, sen i igår satt jag och pluggade lite No och Matte.Fast matten fattar jag ingenting på. Men jag får vara mer med på lektionerna.

Nu måste jag snart gå till bussen.
Hoppas ni får det bra!

Puss och Kram! ♥
2010-09-05 | 17:54:02

Fantasy girl

Snart ska jag kolla på Ghost Whisperer. Faktiskt är det ett riktigt bra program om man är som jag, lite fantasy girl.

Jo nån som är bra på att designa och så? skulle vilja ha lite hjälp med det.

Puss & kram!
2010-09-05 | 14:41:03

Söndag

Sitter i min mysiga soffa och funderar på om jag skulle möblera om nån dag, men om jag ska göra det ska gör jag det när jag har lov eller en helg. Men som sagt sitter i min mysiga soffa, funderar och lyssnar på spotify. Spotify är nog en avde bästa uppfinningar, förutom sängen, datan och allt mumsigt godis... Nej jag ska nog inte sitta här och drömma mig bort, måste fixa lägga in mina kläder i garderober och i byrån.

2010-09-04 | 19:19:32

R.I.P UNIQUE :'(

Idag har jag varit i STHLM med Unique. Vi hade ett möte som var väldigttråkigt när vi beslutade att lägga nner orginismationen (förlåt om jag stavar fel). Men när vi hade haft det där mötet gick jag, Nathalie, Ein, Moa,Emma och Anna ner till stan. Tåget hem gick ungefär 16:50, så vi hade inte brottom. Det ända jobbiga med STHLM är att det alltid ör så mycket folk i stan och i affärerna, jag kan inte vara i såna stora mängder med folk, det är mycket bättre här hemma i Eskilstuna där man kan gå i lung och ro utan att brottas med folk.

När vi åkte hem så dunkade jag musik i min Ipod. Jag tror nog att alla vi 4 (jag,Nathalie, Elin och Moa) dunkade musik hela vägen hem som a ungefär en timme. Det var riktigt skönt faktiskt.

Så nu är jag hemma och ska sitta här vid datan ganska länge nu tror jag, om det inte är någon i familjen som vill kolla på datorn ett tag ;)

R.I.P orginismationen UNIQUE!  Fäller många tårar!
2010-09-01 | 17:01:43

Still sick

Jag vill sova, mest fr att jag inte har kunnat sova inatt. Sen blir jag trött av att sitta framör tv;en och datorn hela dagarna.

Hoppas jag hinner bli frisk tills på lördag, då ska jag, Elin.H, Nathalie, Moa och Emma (Elins storasyster) och kanske Anna också (En tjej som är med i gruppen UNIQUE).

Visste ni att halstabbletter inte hjälper ett dugg. Jo bara några minuter, men sen kommer smärtan tillbaka. Jag orkar inte med den här skiten längre. Sen tror jag att jag har feber också. Jag har inte varit så här sjuk på länge.


Jag får väll leva med det ♥

2010-09-01 | 07:47:04

Sjuk idag

Idag så får jag vara hemma. Har för ont i halsen för att gå i skolan. Fan också! Men jag får nog hitta på något här hemma istället.