2010-07-30 | 15:32:58

A bad day, but in the end, A happy day!

Följde med pappa till affären och handlade. Tjoho  -_-

Iallafall fick mina saker som jag behövde till min bakning, och en FRIDA tidning, så nu har man skickatin svar till roliga priser.

Mina kusiner är fortfarande här och Nikita (7 år) sov inne hos mig. Hade jätte mysigt fast man var tvungen att ha handen nere vid madrassen för att hon skulle känna sig trygg hos mig. Sen vaknade jag att nån nöp mig i armen. Självklart var det Nikita. Hon trodde att klockan var typ 10, så när jag kollade vad den var var den halv 8.

Snart kommer några kompisar från Belgien hit. I spö regn. Haha, har bakat mina muffisar nu med vit och block chocklad i, mumms...

Skriver mer i kväll

Puss puss!

2010-07-29 | 20:06:10

En kul dag?

Jag hade ingen aning, men helt plötsligt kommer min kusin in i dörren. Senare kom min moster och min andra kusin också. oj oj oj vad vi har busat, känner mimg som 5 igen. har jätte kul!

Innan dom kom har jag barat setat framför tv;en. Inatt har det åskat, usch jag hatar åska. Det gör våran hund Fanny också. Hon la sig på min mage, kunde knappt andas :P

Men ska fortsätta att busa med min kusin, hejdå för idag :)
2010-07-29 | 13:32:24

:P

Det har regnat hela dan, känns det som iallafall. Jag som hade tänkt att det skulle vara fint väder så jag kunde ta ut hängmattan jag hittade igår, och ligga i den och sova, eller läsa en bok.

Har ni något förslag på vad man kan hitta på en ensam regning dag?

Puss puss
2010-07-28 | 10:49:46

Shopping!

Igår var jag på tuna park med Johanna. Vi skulle köpa fot länkar, men varje gång vi frågae fanns det typ bara en kvar eller också var dom för dyra. Not fun! Vi åkte hem och låg i hennes hängmatta, som tog sönder mina schorts och Johannas med. Vi badade i våran pool som var typ 20 grader. Vi tittade på film igår. Jätte kul!

Men måste gå, hade tänkt att vi ska äta frukost :)
2010-07-26 | 22:23:38

Movie night

Funderar på om jag ska kolla på film. Ifall jag ska göra det så tänkte jag ta lite te. Det lungnar nog ner mig efter springonaden (skulle vara en promenad, men fick springa efter en hund).

 Något film tips?
2010-07-26 | 20:30:30

My life is diffrent

Jag låser dörren, går in en bit i rummen, sedan, FAN låste jag dörren?

Det är precis jag! 


Jag föddes som en stjärnar och dör som en legend.
Jag föddes 1996, och det är jag stolt över!

Usch! Snart börjar skolan och jag är fattar inte att sommar lovet har gått så fort! Så ska man börja åttan också, haha kommer ju att gå bra? Fast inte för min hjärna, haha är inte så speciellt bra på att plugga. Men vrf tänker jag på skolan? är et inte typ 4 veckor kvar? OMG det är 4 veckor kvar! Det är ju ingenting! 
Helvete!

Men men, man ska vell fortsätta leva livet? :P

2010-07-26 | 19:27:53

Run for your life!

Min dag har varit lite sisådär. Jag har bara slappat, jag känner redan att jag börjar blli tjock! Måste tänka på att börja träna!

Iallafall, jag var ute i skogen och gick med våran hund Fanny. Det luktade tydligen väldigt gott för det blev ingen promenad, det blev en springonad. Men jag fick hem henne typ miljoner minuter senare. Haha, men det gick bra.

Nu har man ätit lite mat också, det blev typ, en halv melon och 2 mackor. Jag känner hur magen växer!



2010-07-26 | 10:14:14

God morgon!

God morgon!

Nu har pappa och lillasystern Moa åkt till karlstad, själv lyssnar jag på musik och gör mig i ordning.
Funderar lite på vad man ska göra idag, några förslag?

Lilla drevern Fannny har sovit i min säng hela natten, det var väldigt länge sen hon gjorde det.

Nej usch fast jag inte vill tänka på skolan så tänker jag på den endå. Fan, min kusin säger att 8 är svårare än 9? sant eller falskt? Hoppas att det är falskt!

2010-07-26 | 00:21:45

God natt

Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig och sova, har så jävla ont i rumpan av att sitta i sängen.

God natt allesammans!

2010-07-25 | 23:45:12

Bilder

Kanske ska lägga ut lite bilder också =) 

Tagen igår innan vi fick gäster, 


sista bilden från Öland innan vi gav oss av
2010-07-25 | 23:29:19

I want to sleeep

Det är så mysigt att ligga  med en sovande drever i sängen! En mjuk, varm, brun och tjock liten Fanny sover i sängen med mig. En av mina bästa vänner !


I går fyllde min bästa kompis Nathalie år, Grattis Gumman!

Själv fick man lov att åka till Stålbåga för att grilla med farmor och farfar. Det var kul att min kusin Lisa kom dit, vi satt och spelade typ hela kvällen.

Idag märkte jag att det har blivit jätte kallt ute, och inne för den delen. Usch jag var tvungen att sätta på mig en tröja.

På fredag ska man till en kräftskiva. Kanske lite tidigt med det?

Skulle gärna vilja sova, men ha inge ork till det, hahaha låter lite konstigt men har inge ork att sova på nätterna, behöver en doktor:P

Puss och kram!
2010-07-25 | 22:28:33

Home alone

I morgon åker pappa och Moa till Karlstad. Kul jag och mramma kommer att bli hemma själva. Fast mamma kommer att jobba på dagarna. Men jag ska nog ha kul endå.


Mitt film tips!

The twilight saga: Handlar om när Bella Swan flyttar till sin pappa i Forks. Där träffar hon nya vänner och sin stora förälskelse, Edward Cullen. Hon får reda på vad Edward är för något och går in på ett farligt äventyr.

Jag rekomenderar hela twilight serien till dom som gillar fantasy :)

Puss och kram! (L)

2010-07-23 | 17:36:23

Justin Bieber :)

Vad tycker ni om mi design?

Alla ni som gillar Justin Bieber. Nu kan ni alla se honom i CSI: Crime Scene Investigation. Serien börjar den 23 September. En källa har avslöjat vad han ska ha för roll :

 "Jason McCann, en problemfylld tonåring som tvingas göra ett hemskt val gällande sin enda bror, ett val som leder honom till en explosiv konfrontation med CSIs"

Och han kommer vara i fler avsnitt :)

Källa : www.posh24.se

2010-07-22 | 23:30:26

Hello

Ja som ni ser så gjorde jag en ny, men jag heter samma sak. Fast i den här bloggen ska jag skriva mer om kändisar, mode, filmer musik och annat.

Som ni ser så håller jag på med att designa. Går inte så specielt bra, men vi får se sen hur den blir :)

I morgon får vi gäster, kul! fast innan det ska jag rensa ogräs med min bästa kompis : Nathalie Ringkvist www.upsidegirl.blogg.se

om komentera gärna och rekomendera min blogg, om ni tycker den är bra såklart! :)

puss på er alla! (L)
2010-07-22 | 23:07:24

Välkommen till min nya blogg!