2010-08-31 | 17:25:31

Gah!

Inatt sov jag hos farmor, jag skulle börja 10 över 8 imorse.

Nu när jag kom hem så börjar jag treo att jag börjar bli försyld. Jag har huvudvärk, jag är teppt i näsan och jag börjar få ont i halsen. Typiskt också nu när skolan och så är igång!  Jaja, lillsyrran Moa, eller kompisen Sandra har nog smittat mig. HATE YOU! Nej skojjar bara, man kan inte hata dom, inte Sandra iallafall.. Bara Moa när hon är riktigt irriterande.

Hoppas alla ni mår bra där hemma!♥

2010-08-30 | 17:28:51

Måndag

Snart ska jag och Nathalie åka till UNIQUE som är en grupp för tjejer, där pratar vi om våra problem, våra vänner och familjen. Vi bakar och pysslar också så det är ganska kul!

Idag i sklan fick vi lära känna våra nya lärare. Det var kul, tror jag.
Vi har världens strängaste engelska lärare, jag tror nog att det är första gången som hela klassen har varit så tysta i en hel timme.

2010-08-30 | 06:23:35

God morgon!

idag börjat allvaret i skolan. Inte för att jag vill eller orkar, men jag måste göra. nej jag vill inte!

Lista för dagen

*Vakna och klä på mig - CHECK!
*Äta frukost-Inte CHECK
*Borsta tänderna, håret och fixa makupen- Inte CHECK
*Gå ut ovh vänta på bussen- Inte CHECK
* Åka buss till skolan- Inte CHECK
*Gå i skolan- Inte CHECK
*Komma hem- Inte CHECK
*Vila-Inte CHECK
*Packa kläder för jag ska sova hos farmor- inte CHECK
*Åka till unique- Inte CHECK
*Åka till faror- Inte CHECK

Ja så ser min lista ut idag. Tror jag, hehe ;)

2010-08-30 | 06:23:35

God morgon!

idag börjat allvaret i skolan. Inte för att jag vill eller orkar, men jag måste göra. nej jag vill inte!

Lista för dagen

*Vakna och klä på mig - CHECK!
*Äta frukost-Inte CHECK
*Borsta tänderna, håret och fixa makupen- Inte CHECK
*Gå ut ovh vänta på bussen- Inte CHECK
* Åka buss till skolan- Inte CHECK
*Gå i skolan- Inte CHECK
*Komma hem- Inte CHECK
*Vila-Inte CHECK
*Packa kläder för jag ska sova hos farmor- inte CHECK
*Åka till unique- Inte CHECK
*Åka till faror- Inte CHECK

Ja så ser min lista ut idag. Tror jag, hehe ;)

2010-08-28 | 15:34:46

Renovering

Ska ''renovera'' min blogg, men är det nån som kan göra en header?

Måste gå, ska byta om och åka till stålbåga vilken minut som helst, men om nån kan göra min header skicka till denna adress ---> [email protected] <-----

Tack till er som vill göra en header till mig :) ♥
2010-08-28 | 14:43:46

Lördag

Senare idag ska jag till Stålbåga och träffa farmor och farfar. Vi ska äta mat och lite annat antar jag, men jag tar med mig datorn så skriver jag kanske mer ikväll.

Innan jag satte mig vid datorn har jag typ städat rummet, ätit lunch, varit fotograf. Ja det är nog vad jag har gjort idag. Men som sagt jaga tar med mig datorn så skriver jag mer ikväll.


En bild på min nya plånbok som jag skrev om igår :)


Jag igår kväll

Sen så hittade man en sån här sötnos i sängen♥

2010-08-27 | 20:15:36

friday night

Sitter nu med en skål chips som är ganska starka, sen lyssan jag på SPOTIFY.

Vad ska alla göra ikväll?
2010-08-27 | 19:16:17

fredag

Idag gick jag på stan efter skolan med Sandra, hennes lillasyster och alla hennes kompisar, okej inte alla men det kändes så ^^. Jag köpte min efterlängtade plånbok! Jag är så glad!
Sen var jag tungen att visa lillasyster Moa och hennes 2 kompisar bussen hem. Det är första veckan som dom går i skolan i stan, dom har precis börjat 5; an på engelska skolan. ''Stort''.

Ja så nu sitter man här vid bloggen, msn och skickar låtar med Sandra och snart ska jag logga in på facebook hade jag tänkt.

Love!
2010-08-27 | 06:32:32

Godmorgon!

Sitter här framför skärmen med ett glas oboy. Jag har duschat och är snart redo att gå till skolan, okej nästan.

Efter skolan ska jag till stan och kanske gå med Sandraoh hennes kompis, eller så ska jag gå med Moa och hennes kompisar. Vi får se hur jag gör, antagligen kommer jag gå först med Sandra och hennes kompis, sen år jag med Moa och dom andra tjejerna.

Puss puss ♥

2010-08-25 | 19:35:52

bara en tanke på att ni kanske vill se hur jag se ut i min nya frisyr ♥

Hehe, jag vet att det var länge sen jag skrev att jag skulle lägga ut en bild på mig i min nya frisyr, nåja här har ni en bild på mig♥

Jo bara så ni vet, jag bara larvar mig framför kameran, och dom kläderna jag har på bilden hade jag på skolfotot igår :)


Jag lovar, jag är inte seriös XD ♥

2010-08-25 | 19:07:12

8c i mitt ♥

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, förutom att vi har varit i skolan. Fast vi hade ju iochförsig tävlingar mot andra 8;or. Det var lite roligt, haha vi fick delad sista plats, bra klass man har. Sen efter har man inte gjort så mkt.

Imorgon ska jag följa med lill syrran Moa och hennes kompis till Stålfors för gitarr lektioner. Eller dom ska lägga upp vilka tider och vart dom ska spela gitarr.

Love ♥

2010-08-24 | 18:38:29

Stan efter skolan♥

Har ätit mat nu och plockat undan. Kanske ska plocka undan från diskbänken.

Men idag har man varit i skolan som kanske alla vet. Efter skolan gick man på stan, först med Julia, Sandra och Sandras lillasyster. Jag skulle möta Nathalie när hon slutade. Så när hon hade kommit till stan så mötte man henne, i regnet. Det första, eller andra hon sa :

Nathalie: -Det åskar
Jag: - Gör det?
Natthalie: - Ja? har du inte hört det?
Jag: - Eh, näää
Nathalie: - Är du döv eller? :P

Haha, sen var Sandra och hennes syster tvungna att gå. Så Julia sa, '' Fan, där var det en blixt'' Då sa Nathalie '' Var det?'' Sen 2 sekunder senare... '' BOOOOOOOOOM''. Då var åskar över oss, och jag hade inte hört den tidigare :P

Bra hörsel Elin ♥

2010-08-23 | 12:53:17

Soft day

Nu har jag kommit hem från första dagen i skolan. Skolan är jätte fin nu, det är fräscha lokaler och det var jätteroligt att få träffa klassen igen. Sen hände det en läskig grej också. När vi hade kommit  till skolan och hade kommit in i gympasalen med alla 8 och 9 klassare, så var det en kille (säger inga namn) i min klass som ville hem för han mådde inge bra. Och läranren hon bara fråga hur han mår dåligt, han sa nånting och sen föll han bara ihop på golvet. Det var jätte läskigt och jag stog precis breveid honom. Jag får fortfarande hjärt klappningar efter det. När vi hade varit i gympa salen så gick vi till våra hemklassrum (har olika klassrum), där fick vi lära känna våra nya mentorer och så fick vi lite papper och sen fick vi gå hem.

Vilken soft day jag har. Imorgon har vi skolfotografering, jag kommer säkert inte bli någe bra, det har jag aldrig blivit på skolfoton.

Vi får se om jag skriver lite senare ♥
2010-08-23 | 08:11:59

Godmorgon!

Nu när skolan börjar hinner jag inte skriva så mkt i bloggen.  För det är nu betygen kommer gälla. Hoppas jag får bra betyg i alla ämnen!

Så idag börjar skolan, jag skule gärna vilja ha mer sommarlov, men jag vill träffa klassen också. Det ända jobbiga och tråkiga är att jag kommer  ha mindre tid åt bloggen. Jag ska börja i 8;an. Oj vad stotr man känner sig! ''Haha''  tänk när man gick i 3;an, då tyckte man att 8;an var jätte stort och man ville gå där. Ja nu är det så, fast man känner sig inte speciellt stor.

Oj vad tiden går när man bloggar, ska fixa det sista innan man åker till skolan.

Puss och Kram! ♥

2010-08-22 | 20:46:53

feest in my heart

Hoppsan, kom på att jag skulle berätta mer om festen

Och när alla hade kommit fick vi en drink och fick gå tipspromenad, frågorna handlade om henne.

Grupperna:

1. Erika och Elina
2. Sofia och Lina
3. Emmie och Anna
4. Sofia och jag

Jose, jag, Erika och Elina fick 11 rätt så vi delade plats, på första plats. Vi gick in och åt mat. Nathalie plockade fram frågekort som vi fick svara på. Oj oj vad kul vi hade. Vi badade i poolen och efter det körde vi sanning, konka eller procent. När det blev jag tog jag konka, så tjejerna gick in till köketoch gjorde iordning en blandning som jag skulle dricka, ÅH FY FAN vad äckligt det va! Det var nån blandning med vinäger och sirap. Jag hade on i magen senare på kvällen. Vi gjorde massor med mer saker men jag kan inte säja allt. Ni kommer aldrig orka läsa då '' haha''.

Jag hann inte lägga ut bild på mig förut, jag kanske har sagt det men ifall jag inte har det.

nu ska jag göra i ordning till imorgon
2010-08-22 | 14:08:58

A world

Hej alla vänner!

I fredags var jag på fest hemma hos min bästa vän Nathalie. Vi blev 9 personer som kom och vi hade jätte kul, jag ska berätta lite i ordning vad vi gjorde, den kan bli ett ganska långt inlägg.

Gäster:

*Emmie
*Anna
*Lina
*Sofia
*Elina
*Erika
*Jose
*Jag
*Nathalie

Skriver mer sen, mamma tvingar mig att följa med och handla
2010-08-20 | 14:19:19

Fest hos Nathalie

Hej alla glada!

Det är jag iallafall. För idag är det fest hos Nathalie, och söte Jose är här och vi håller på att göra oss i ordning. Jag lägger ut på min outfit för kvällen senare. Jag och Jose har varit ch lämnat mitt ply2 hemma hos Nathalie. Jag längtar jätte mkt!

Jag skriver om festen på söndag för jag kommer inte ha tid att skriva något. :P Juste, när jag lägger ut min outfit får ni se min nya frisyr, hoppas ni gillar det :) <3
2010-08-19 | 17:29:35

Nu har jag och pappa varit på banken.  Hoppas maten är klar snart, jag är hungrig som en varg!
Snart kommer den söte Jose hit som ska sova här. Vi båda ska på Nathalies fest imorgon så hon kommer stanna hela dagen imorogn också.

Jag märkte att jag var väldigt smart i morse... Trodde att hunden hade fått mat, men sen nu när man kom hem så hade hon inte fått det... Men hon fick lite extra mat nu ikväll. Smart Elin.. Smart Elin...
2010-08-19 | 11:06:50

Till banken

Hello people!

Idag ska jag och pappa fixa mitt bank kort, Elin = JÄTTE GLAD! Hoppas bara att paset fungerar eftersom den hade tydligen gått ut i Maj. (ojdå!hehe).

Imorgon ska Nathalie ha sin fest. Det kommer bli så kul! vi alla tjejer ska sova kvar, fast jag ska sova en natt till. Åh, vad jag längtar!
2010-08-17 | 17:18:25

Har precis kommit hem från en lång promenad med pappa och Fanny. Jag  har inte gjort nånting idag, bara slappat framför tv;en. Har kommit på en sak: jag m´åste börja träna, jag tycker inte att jag är tjock eller överviktigt, men jag har världens sämsta kondition.

På fredag är det fest hos bästa Nathalie. Det kommer att bli jätte kul! Undrar vad vi ska göra... =)
2010-08-16 | 22:35:44

Be my friend and you never lose me

Sorry people att jag inte har skrivit något på några dagar. Men jag har haft fullt upp, typ.

Igår var jag med söta Jose på Parken zoo med hennes familj, och vid 4 tiden var det Anna Bergendal som skulle sjunga så vi stannade och tittade. När hon hade sjungit klart så skjusade dom hem mig. Precis när dom hade åkt så messade min kompis Johanna mig och frågade om jag hade kommit hem. (skulle vara med kompisarna johanna och Elin). Men jag var tvungen att äta något först. Sen cyklade jag vell till Johanna. Jag sov kvar där så idag har vi tre setat och nödat twilight och new moon filmerna.

Imorgon jobbar både mamma och pappa och Moa är inte hemma, så jag blir hemma själv ett tag, skulle kanske ha varit med bästa Julia Pesämaa, men hon kunde inte. Så jag får se om jag kanske cyklar till Jose och kolla film :)
Fast jag måste upp tidigt och ta hand om hunden... Så jag tänkte snart lägga mig och sova. Inte riktigt än men snart.

Puss alla! <3

2010-08-13 | 14:58:04

Kräftfiske

Nu är jag, pappa och Moa i Stålbåga. Jag var ju och klippte mig, men ni får se en bild senare. Ikväll ska vi lägga ut burar i vattnet sen i natt ska vi fiska upp dom och se om vi har fått några kräftor. Inte för att vi brukar få så många men det är endå kul att få dra upp och kolla om det finns nån kräfta i den man själv  får ta upp.

Jag antar att jag kommer skriva mer i kväll/natt. För jag hade tänkt att gå och bada i sjön om det finns någon som vill följa med. Vi får se när min kusin Johan kommer tillbaka efter promenaden med hundarna.

2010-08-13 | 08:01:09

To the DOGS!

Nu ska jag snart ta cykeln till Nathalie och ge hundarna mat och ta en promenad. (jag och min bästa vän är hundvakt). Och efter det ska jag iväg och klippa mig. YEY!

Outfit:

En t.shirt som jag fick i födelsedagspresent
Mjukisbrallor från ullared.


2010-08-12 | 22:29:57

Love is...

Love is something nice, something sweet.
Love is something that makes you and me happy.
But love can be hard and makes that we wants to cry.
The hard love must everyone feel sometimes in our life.
I can feel that pain every day, and I hate it.
I know that love is hard, and the pain is breaking our soul, and heart.
But I hope that you dont need to feel that pain i feel!



Peace and love!
2010-08-12 | 21:14:39

Just for a moment

Nu har jag kommit hem från den bästa Nathalie. Så nu sitter man framför tv;en och tråkar.

Imorgon ska jag, Moa och pappa till stan för att klippa oss, tänkte bara klippa topparna, klippa upp tappern en liten bit och fixa luggen. Eller har nån något annan fötslag?

2010-08-12 | 12:46:50

Hos den bästa ♥

Har varit tilll stan och fixat eget kontokort, fast båda föräldrarna skulle visst skriva under så jag får vänta tills nästa vecka. Så vi har tagit mina id bilder och visat vägen till skolan för Moa och hennes kompis.

Nu sitter man hos den bästa Nathalie. Senare ska vi ta hand om 2 jätte söta hundar!

Ses! ♥

2010-08-09 | 09:36:27

Dagens outfit

Dagens outfit:

*Tubtop tunika - Vila
*Tights- GinaTricot
*Tjock tröja- Från min moster =)

Strunta i ansiktet, och håret!


2010-08-08 | 20:44:08

Skolan

Nu när skolan kommer börja så kommer jag ha mindre tid åt bloggen. Specielt nu när jag ska börja 8:an kommer betygen att gälla så jag kommer nästan att bara plugga. Men jag ska ju självklart skriva så ofta jag kan. Ska föröka lägga ut varje morgon om dagens outfit, sen kommer jag att lägga ut kanske ett eller fler inlägg på kvällen när jag har pluggat klart.

Men det är ju 2 veckor kvar så man ska ju inte sitta här framför datan hela dan :)
2010-08-08 | 20:15:45

A world without a sun is not a world! 8 Augusti

Lyssnar på musik, rix fm faktiskt. Sitter i min sköna soffa och tycker att det är time för solen att komma!

Idag fick jag hämta lillsyrran hos våran gammelmormor och gammelmorfar. Hon hade ramlat och hade jätte ont tydligen. Så jag tog mammas cykel och var på väg, då mötte jag hennes kompis som skulle möta henne, så hon fick följa med mig. Sedan såg vi att pappa kom så Moa (lillsyrran) och hennes kompis cyklade vidare,och jag cyklade hem. Då var jag tvungen att städa.

På fredag ska jag pappa och Moa till Stålbåga och fiska kräftor med våra kusiner (Lisa och Johan) med deras föräldrar (Åsa och Mats). Sen kommer farmor och farfar att vara med. Hoppas vi får ganska många kräftor iår.



2010-08-08 | 11:54:54

8 Augusti

Kunde inte somna inatt så jag låg vaken till 4. Fast jag sov till halv 11 så det var ganska skönt. Tänkte först vara med bästa Nathalie idag, men hon kunde inte, så jag kommer vell få sitta hemma hela dagen. Imorgon börjar pappa jobba, fy fan!

Nej ska nog ta och börja städa rummet och vänta tills damsugaren är ledig :)

Puss♥

2010-08-07 | 22:14:43

7 Augusti

Idag när jag vaknade så  gick jag upp och duscha, åt frukost och gjorde mig iordning. Sen cyklade jag till min kompis Nathalie och väntade på att hennes kompis Sofia skulle komma, och så väntade jag på ett sms från Erik. Sen cyklade jag, Nathalie och Sofia och mötte Erik och sen har vi varit hela dagen. Oj oj vad kul vi hade :)

Usch, snart börjar skolan och jag kommer börja 9:00-11:00. kul. Hoppas nån kan skjusa in mig till skolan.

Sen är jag sur fför jag inte får sitta vid internet mer... så jag säger Puss och godnatt nu så ses vi imorgon! ♥
2010-08-06 | 18:42:24

Sommarstugan i Stålbåga

Nu har man tagit ett långt bad i sjön. Riktigt skönt faktiskt, fast nu fryser man lite. Snart (hoppas jag) blr det grillad mat, mumms! Nu har farmor kommit hit ut till Stålbåga, tråkigt att man inte får träffa henne så länge.

Men som sagt imorgon ska man vara med Nathlie och Erik.
Längtar värkligen till Nathalie ska ha en fest. En TJEJ FEST! Vi kommer att ha så roligt! Hoppas alla kommer!

Puss!
2010-08-06 | 17:27:42

bad time!

Har nyss varit ute och cyklat med lillsyrran. Vi blev ganska varma så vi tänkte cykla ner till sjön och bada.

Blöta kramar!
2010-08-06 | 13:27:15

I belive

Idag ska jag inte hitta på något speciellt, vad tråkigt jag kommer ha!
Kollar på MTV med lillasyster.

Imorgon ska jag kanske vara med bästa Nathalie och Erik.

Ska gå eller cykla sen och bada i sjön. Hoppas att det är lika varmt som igår, och eftersom att pappa, farfar och lillsyrran ska fiska sen så fföljer jag med och hoppar i vattnet. Ska fundera på det.

2010-08-05 | 18:55:11

Stålbåga

Sitter ute i Stålbåga och myser i en varm, skön fotölj. När vi kom ut hit så badade jag och lillsyrran i sjön, trodde att det skulle vara ganska kallt, men det var varmare än vad jag hade trott.

Snart blir det grillad mat, Elin like it! Ska sova här inatt, eller 2, funderar på om jag ska ligga själv i husvangnen eller om jag ska ligga i själva huset. Svårt val!
2010-08-04 | 21:19:08

Chai latte

Drog till stan med Nathalie och våra syskon. Ja ni vet ju vad jag skulle köpa, faktistk så ittade jag inget som jag tyckte om. men jag köpte faktiskt en chai latte som jag har letat efter. Och en paj.

Nu chattar man vid msn, och lyssnar på Justin Bieber.

2010-08-04 | 11:31:13

Till stan med Nathalie, Morgan och Moa ☺

Godmorgon!

Snart ska man till stan med min bästa kompis Nathalie , hennes lillebror Morgan och min lilla syster Moa. Jag tror att vi skulle till biblioteket först. Men fy fan vad tråkigt att det ska regna. Jag som trodde att det skulle bli ganska fint väder.

Jag ska köpa: En berlock till min flotlänk/armband. Puder, sen ska jag kolla efter en tubtop, eller en annan fin tröja.

Mamma och pappa håller på att tapesera i lilla hallen, blir as snyggt! Ni får se en bild när det är klart.

Puss! ♥
2010-08-03 | 22:07:35

Elin sur!

Fan vad sur jag blir!

Jag kan sitta vid internet, fast det går lite segt, men jag kan inte logga in på msn! FAN VAD JAG BLIR SUR!

Ska lungna ner mig genom att fixa te och slå ner baken i soffan men pappa och lillsyrran. Det blir nog bra!

Säjer nog godnatt nu så får jag se om jag kanske lägge rut ett inlägg lite senare, men Godnatt i fall jag inte orkar sätta mig framför skärmen.

Puss och Godnatt

2010-08-03 | 21:07:34

Living my life

Har precis kommit ut ur en varm och skön dusch. Jag var med Nathlaie heladagen, sen vid 5 tiden tog vi båten ut och fiskade. just det jag måste berätta att vi tittade på Ice age 3, har aldrig sett den förut. Haha den var ju as rolig!

Funderar på om man ska ta och göra lite te och sitta vid tv, eller nått liknande.

Puss puss
2010-08-03 | 09:50:12

God morgon!

Vaknade vid 9 tiden och tänkte duscha, men jag orkadeinte spola fram varmvatten så jag duschar ikväll. Om vilken minut som helst ska jag ringa den söta Nathalie♥  Jag skulle ha lagt ut min outfit. Men kameran har lågt batteri ch stängs av hela tiden.

På mig:

T-shirt- vitt med mimmi pigg- födelsedags present från Nathalie♥

Jeans- blåa- från JC

2 olika strumpor.

Haha jätte  kul att veta, ni får en bild på mig när jag kommer hem

Puss ♥

2010-08-02 | 23:29:42

Godnatt

Nej nu tänker lilla Elin hoppa i säng så jag inte är för trött i morgon :)
Jag vet att det är ganska tidigt, men jag vill inte vara trött, och så har jag ingenting att göra påvarken datan och det är inge bra på tv, så man får vell ta och säga godnatt och Hej till sängen.

Puss puss, så ses vi imorgon bitti :)


2010-08-02 | 22:56:15

Hi people!

I morgon ska jag kanske vara med söta Nathalie. Jag skulle vara med Erik, men han skulle till sina kusiner så det gick inte.

Fast jag får ju vara med Nathalie och vi har inte setts på längde, vi sågs sist den 24 Juli, konstigt med tanke på att vi bor nästan grannar :P

Haha aja, så blir det ju ibland :)

Bild från Öland :)

Letade efter körsbär, men hittade inga :(


2010-08-02 | 20:54:08

long day..

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. Men Syrran var på stan med hennes kompis, sen kom några kompisar. Nu håller mamma och pappa på att tapesera.

Idag fyller min kompis Erik år, GRATTIS!

Haha kollar på family guy :P


2010-08-01 | 19:34:00

Halleluljah

Nördar vid datorn ett tag.

Ska nog inte cykla idag, kanske imorgon. Känner att jag bara vill dunka huvudet på en kudde i sängen och sova.


Nej senare ska jag sitta vid tv;en med mamma och pappa, får se om Moa också tittar med oss.

2010-08-01 | 17:39:37

A world with partys and computers

Igår hann jag inte skriva något, förlåt. Jag, mamma, pappa och min syster Moa åkte till en fest och var där hela dan/kvällen.

Så idag vaknade man vid tio tiden kanske. Jag bakade en chokladkaka med vitchoklad och mörkchoklad I kakan. Sen har man bara setat framför datan och nördat.

Är väldigt sugen på att ta en cykeltur. Vi får se om jag tar en sväng lite senare.